Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger

Onze bieren

Onze bieren vormen het perfecte gezelschap voor gezellige avonden, waar verhalen worden gedeeld, herinneringen beginnen en vriendschappen ontstaan.

Een fles bier met het etiket Baron Amay Amber

Amay amber

Beleef de majestueuze wereld van Amay amber, een vorstelijk brouwsel van Baron Brouwerij. Amay amber is een smakelijk eerbetoon aan het prachtige Kasteel van Jehay, gelegen in het pittoreske Amay in België. Het amberbier is een ode aan de oud-eigenaren van het kasteel, de adellijke familie Van den (der) Steen. Amay amber is doordrenkt met de rijke geschiedenis en de tijdloze elegantie die het kasteel en zijn edele oud-eigenaren belichamen.

Een fles bier met het etiket Baron Diplomaat

Diplomaat rum infused

Ga mee op avontuur om de verleidelijke smaak van Diplomaat rum infused te ontdekken, een karakteristieke creatie van Baron Brouwerij met Diplomático Rum.

Een fles bier met het etiket Baron Clinkaert

Clinkaert gouden tripel

Geniet van de klank en smaak van Clinkaert gouden tripel, een hommage van Baron Brouwerij aan Nederlands oudste gouden munt met zijn unieke, hoogwaardige goudgehalte. De Clinkaert stamt uit de 14e en 15e eeuw en de kwaliteit van deze gouden munt was te herkennen aan de onmiskenbare klank.

Een fles bier met het etiket Baron Intrige

Intrige armagnac infused

Open de deur naar een wereld vol mysterie en elegantie met Intrige armagnac infused, een rijke creatie van Baron Brouwerij met Clés des Ducs. Het ontkurken van de fles onthult niet alleen de rijke aroma's van de Intrige armagnac infused, maar vormt een sleutel naar verhalen over rijkdom, intriges en geheimen. Elke slok geeft een stukje prijs van de overlevering van Baron Brouwerij.

Moorea wit

Ontdek het gevoel van avontuur en exotische schoonheid van Moorea wit, het verfrissende witbier van Baron Brouwerij.

Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then