Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger
Een fles bier met het etiket Baron Diplomaat

Diplomaat rum infused

6,9 % vol

Ga mee op avontuur om de verleidelijke smaak van Diplomaat rum infused te ontdekken, een karakteristieke creatie van Baron Brouwerij met Diplomático Rum.

De Reserva Exclusiva van Diplomático Rum heeft een uniek karakter met zijn eigen onweerstaanbare en subtiele aroma’s. Deze rum heeft een mooie, complexe signatuur door een blend van 80% heavyrums en 20% light en semi-heavy rums die tot 12 jaar worden gerijpt op drie verschillende kleine vaten: Amerikaans wit eiken, bourbon en malt whisky. Het resultaat is een uitzonderlijke rum met verfijnde zoete en fruitige aroma’s. 

€ 3,49

De referentievoor connaisseurs

Oorspronkelijk werd Diplomático Rum vooral door hoogwaardigheidsbekleders en diplomaten gewaardeerd en als chique cadeau geschonken aan relaties binnen hun netwerk van adellijke families. Inmiddels is de Reserva Exclusiva uitgegroeid tot een referentie voor rumliefhebbers en connaisseurs van over de gehele wereld. Diplomaat rum infused is een avontuurlijk brouwsel van Baron Brouwerij met een complexe blend die zorgt voor een karakteristieke neus met tonen van rum-rozijnen, cacao, gedroogde gember, kaneel en kruidnagel.

Baron Brouwerij is trots op de Diplomaat rum infused als smaakvol resultaat met een verrassende complexiteit met diepe, levendige en verleidelijke aroma’s en smaken. Proost!

Ingrediëntenen specificaties

Ingrediënten

water, gerstemout, hop, gist, maïs, rum, goudpoeder (E172, E555)

Alcohol

6,9%

Inhoud

33 cl

Kleur

30 EBC

Hoppigheid

22 IBU

Temperatuur

8 - 10 °C

Aroma

kruidig, zoet

Smaak

complex, kruidig, zacht

Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then