Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger
Een fles bier met het etiket Baron Clinkaert

Clinkaert gouden tripel

8,1 % vol

Geniet van de klank en smaak van Clinkaert gouden tripel, een hommage van Baron Brouwerij aan Nederlands oudste gouden munt met zijn unieke, hoogwaardige goudgehalte. De Clinkaert stamt uit de 14e en 15e eeuw en de kwaliteit van deze gouden munt was te herkennen aan de onmiskenbare klank.

€ 3,19

De gouden munteeuwen geleden

De gouden munt van eeuwen geleden is een historisch symbool van elitaire pracht en praal. Clinkaert gouden tripel is een adellijke creatie van Baron Brouwerij. Met een Clinkaert gouden tripel in je glas proef je de geschiedenis, de passie en het vakmanschap die samenkomen in dit brouwsel met rijke en verfijnde smaken, klasse en een moderne twist.

De moderne twist in Clinkaert gouden tripel weerspiegelt de voortdurende zoektocht naar innovatie, vernieuwing en perfectie door Baron Brouwerij. Deze tripel, gebrouwen met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en met de expertise van onze brouwers en smaakmeesters, straalt een tijdloze elegantie uit. Het is een viering van een hoogwaardige gouden tripel met een schitterende klank tijdens het inschenken. Clinkaert gouden tripel van Baron Brouwerij is een juweel in de wereld van de brouwkunst. Proost!

Ingrediëntenen specificaties

Ingrediënten

water, gerstemout, tarwemout, hop, gist, kruiden, goudpoeder (E172, E555)

Alcohol

8,1%

Inhoud

33 cl

Kleur

10 EBC

Hoppigheid

20 IBU

Temperatuur

8 - 10 °C

Aroma

licht, kruidig

Smaak

fris, kruidig, hop

Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then