Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger
Een fles bier met het etiket Baron Amay Amber

Amay amber

5,9 % vol

Beleef de majestueuze wereld van Amay amber, een vorstelijk brouwsel van Baron Brouwerij. Amay amber is een smakelijk eerbetoon aan het prachtige Kasteel van Jehay, gelegen in het pittoreske Amay in België. Het amberbier is een ode aan de oud-eigenaren van het kasteel, de adellijke familie Van den (der) Steen. Amay amber is doordrenkt met de rijke geschiedenis en de tijdloze elegantie die het kasteel en zijn edele oud-eigenaren belichamen.

€ 3,09

Het Kasteelvan Jehay

Het Kasteel van Jehay is een historisch juweel dat getuigt van eeuwenoude grandeur, architectonische pracht en buitengewone smaak. Net zoals het Kasteel van Jehay een meesterwerk van architectuur en kunst is, is Amay amber een meesterwerk van brouwkunst van Baron Brouwerij.

Bij elke slok Amay amber proef je de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, het vakmanschap en de toewijding die aan dit brouwsel zijn besteed. Hef je glas op de schoonheid van het verleden en de smaak van het heden, want Amay amber is een ode aan tijdloze elegantie en de kunst van het bierbrouwen van dit hoogwaardige, karaktervolle amberbier. Proef de passie van Baron Brouwerij in elk glas Amay amber. Proost!

Ingrediëntenen specificaties

Ingrediënten

water, gerstemout, hop, gist, maïs, goudpoeder (E172, E555)

Alcohol

5,9%

Inhoud

33 cl

Kleur

28 EBC

Hoppigheid

19 IBU

Temperatuur

7 - 9 °C

Aroma

zoet, fruit

Smaak

zacht, zoet, fruitig

Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then