Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger
Een fles bier met het etiket Baron Intrige

Intrige armagnac infused

8,9 % vol

Open de deur naar een wereld vol mysterie en elegantie met Intrige armagnac infused, een rijke creatie van Baron Brouwerij met Clés des Ducs. Het ontkurken van de fles onthult niet alleen de rijke aroma's van de Intrige armagnac infused, maar vormt een sleutel naar verhalen over rijkdom, intriges en geheimen. Elke slok geeft een stukje prijs van de overlevering van Baron Brouwerij.

De Armagnac VSOP van Clés des Ducs beschikt over alle rijkdommen van een gelagerde eau-de-vie. Deze blend bestaat uit eaux-de-vie die minimaal 6 jaar is gelagerd op eikenhouten vaten. De oudste eaux-de-vie in deze blend zijn 16 jaar oud. De afdronk is vol en aromatisch met een harmonieuze combinatie van fruit en specerijen, tonen van vanille en houttinten.

€ 3,59

Eeuwenoude keldersvan Baron Brouwerij

In de eeuwenoude kelders van de statige brouwerij van Baron Brouwerij lijkt de tijd te vertragen en fluisteren muren oude geheimen. Daar vindt de mystiek van Intrige armagnac infused zijn oorsprong en komt dit edele bier tot rijkdom. Baron Brouwerij is bewaarder van erfgoed, tradities en geheimen. Als overlevering deelt Baron Brouwerij dit meesterwerk met liefhebbers die de kunst van smaak waarderen.

Voor degenen die durven te proeven, voor de zoekers van intrige en mystiek vormt Intrige armagnac infused de sleutel om toegang te krijgen tot bijzondere verhalen. Proef de tijd, voel de intrige en laat je betoveren door de mystiek van deze rijke creatie van Baron Brouwerij. Intrige armagnac infused is een ervaring die de zintuigen betovert en de nieuwsgierigheid voedt. Proost!

Ingrediëntenen specificaties

Ingrediënten

water, gerstemout, tarwemout, hop, gist, kruiden, armagnac, goudpoeder (E172, E555)

Alcohol

8,9%

Inhoud

33 cl

Kleur

11 EBC

Hoppigheid

19 IBU

Temperatuur

9 - 11 °C

Aroma

kruidig, licht, fruitig

Smaak

fruitig, hout, kruidig

Eerst een leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Ik ben 18+
Ik ben jonger
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then